Followers

Thursday, May 13, 2010

Sedihnye sikap orang Melayu..

(from my inbox..)

Persiapkanlah dirimu dengan amalan, selagi nyawa dikandung badan..."DUNIA adalah PENTAS, AKHIRAT tempat yang sebenar"ASTAGAFIRULLAH AL AZIM!!!!!!

Kalau u all sanggup tengok....rasa nak menitis air mata...
Orang Singapura yang jahil agama... Ini jadik kalau Kafir yg memerintah

Pengguguran anak di Singapura (kat mana2 pon sama jek)... Just to share reality dunia skrg. Kami keberatan menyiarkan gambar ini. Kami akui ia ngeri dan akan mengejutkan sebahagian pembaca. Tetapi setelah bebincang panjang, kami dengan berat hati memutuskan untuk menyiarkan gambar ini. Kerana kami berpendapat dan berharap ia dapat menjadi pengajaran kepada semua terutama sekali mereka yang berniat untuk menggugurkan anak, atas apa jua sebab dan alasan...Setengahnya masih merah darah dan sebahagian lagi telah bertukar kepada merah birat akibat telah beberapa hari terperap dalam rumah mayat.

Suatu yang pasti, setiap beg plastik mengandungi sekujur tubuh kecil terkulai layu berlumuran darah. Nama ibu, nombor kad pengenalan dan tarikh pengguguran tertera pada kad hijau yang disertakan bersama 16 janin yang berusia antara dua minggu dengan enam bulan. Air mengalir merah apabila janin dimandikan bersama urinya sebelum dikafan, disembahyangkan(gambar sisipan) dan kemudian dikebumikan dalam dua liang kubur di Pusara Abadi dekat Lim Chu Kang.Kami & krew TV3 sempat menyaksikan suasana menyayat hati itu dibilik mandi mayat Masjid Pusara Aman baru-baru ini.Namun tidak mendapat kelulusan utk tayangan dari pihak atasan atas pelbagai alasan....

Kesemua janin, Melayu/Islam itu baru saja diambil pegawai Persatuan Derma Amanah Muslimin (MTFA) dari tiga buah hospital setempat. Hospital Wanita dan Kanak-kanak Kandang Kerbau (KKH), Hospital Besar Singapura (SGH) dan Hospital Universiti Nasional (NUH). Janin-janin itu tidak dituntut oleh ibu yang mengandungkan mereka selepas menjalani pengguguran di hospital- hospital tersebut.

p/s : ramai kat luar sane yang nak anak... tp mereka2 yang buat ni bukan lg manusia tp lebey jauh rendah taraf dari binatang.. binatang pon sayangkan anak.. malaysia skang pon dah menjadi2.. xceli.. sume negara kat dunia ni same je..


Till then...

1 comments:

Anonymous said...

kat malaysia pun apa kurangnya..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails