Dress Muslimah

Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Thursday, January 28, 2010

Teori Cina Purba (Anak lelaki atau perempuan)


Quite interesting la.. sebab bile compare result yang ade dengan kewujudan Irfan.. memang dapat dikatakan tepat la.. tapi sume tu kuasa Allah swt.

So.. selamat beramal..

Sedikit info mengenai carta dibawah..

Carta ini telah diuji di kalangan 100 pasangan di sebuah pejabat kerajaan dengan keputusan 100% ketepatannya. Anda boleh menguji kebenaran rajah ini dengan anak-anak anda yang telah lahir dan ingatkan bulan berapa anda berhenti datang haid serta berapa umur anda ketika itu dan lihatlah keputusannya. Umur di bawah 18 tahun masih belum ditentukan dan 45 tahun adalah umur maksima bagi wanita boleh mengandung.

Cth: Katakan anda mula mengandung pada bulan 2(feb) dan umur anda 23thn 3bln, anda akan memperolehi anak lelaki.. jika bulan pada umur anda sudah melebihi 1/2 thn, anda harus lihat umur utk tahun berikutnya.. sbgi cth..23thn 9bln.. umur di jadual adalah 24thn..




7 comments:

nurarinab said...

kak..sgt menarik :) tunggu arina plak eh.bole plan kan :)

ati said...

a ah.. gunakan carta tu.. so leh plan anak ape dapat.. huhu.. gud luck...

norazalilah mat rashid said...

mmg betul...kawan aku dah 5 org semua boy..last skli dia try la ikut kalendar cina....dpt girl!!...lps dh brsalin bby girl..x smpt nk tgok kalendar...dah dpt bby boy..ter exccident...huhu

ati said...

noya: ko pas ni nak tambah anak kan... so leh guna kalendar ni.. nak baby gurl lak kan... wish you gudluck... nanti aku nak tambah anak, aku guna kalendar ni.. hehe

nina said...

mcm sy kalau kita ikut tarikh lahir dengan due date akan dapat bb girls tapi semua nak awal bersalin mcm mana nak tengok carta

nina said...

mcm sy kalau kita ikut tarikh lahir dengan due date akan dapat bb girls tapi semua nak awal bersalin mcm mana nak tengok carta

ati izz said...

Nina...x kisah baby lahir bile...kalo ikut kalendar ni..yg penting..umo ibu n tarikh period..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails