Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Saturday, September 25, 2010

di dadaku ada kamu - amelina



urmm.. boring2... tetibe teringin nak tgk video klip amelina.. lagunye.. 'di dadaku ada kamu'... tapi x da la pulak.. kat youtube pon x de.. tajuk ada tp lagu indonesia pulak.. bukan lagu amelina.. urmm... mano den nak carik.. google pon x de... lirik je banyak..

Di mataku di hatiku
Di jiwaku hanya ada kamu
Matamu senyummu
Buatku jadi tak tentu
Hidungmu bibirmu
Bergetar seluruh tubuhku

Di dadaku di mimpiku
Di diriku hanya ada kamu
Gayamu caramu
Buat tak lena tidurku
Rambutmu kumismu
Membakar gelora cintaku

Resah gelisah
Bila tak bertemu denganmu
Siang malam terbayang-bayang
Hari-hariku merindu
Debar berdebar
Bila berada di sisimu
Tahan-tahan aku tak tahan
Melepaskan rasa rindu
Dekatlah padaku
Sambutlah tanganku
Cintaku hanya untukmu

Thursday, September 16, 2010

delete photobucket account


Tadi bukak photobucket... then rase nak delete account tuh since dah lama x bukak n guna pon..

HUrmm... tapi bile dah gambar2 yg ade didelete dan account didelete(in 48hrs).. baru teringat.. dulu2 upload gambo dalam blog neh, guna photobucket.. so ade post yg guna photobucket abes sume x kuo dah..

Aduss... lupe tol... mane yg sempat diselamatkan.. ade la.. mane yg x de.. abess...

Adesss.. sengal tol.. so post yg lepas2 akan kuar gambar seperti dibawah.. harap maklum... heeee


Thursday, September 9, 2010

Aidilfitri 2010 (1431H)



Salam Aidilfitri 1431H...
so dah umum pada hari Jumaat
10hb September 2010 = 1 Syawal 1431H..
Mohon Maaf Zahir dan Batin kepada semua...
terutama yang mengenali saya...

Wednesday, September 8, 2010

buka puasa n touch n go problem

Salam bulan poso... dah nak abes dah..

Semalam bukak puasa ngan family ukm... Prof wif his family, me n irfan, farah n her family, norie n his family and nawar wif her family as well... thanks to norie n his wife.. coz sudi masak (nasi beriyani i guess.. ) walaupon his wife (2nd from right) masih dalam pantang.. delivered on 1st ramadhan.. n congrats for your new born.. a boy... sweet n charming... heeee...



walau pon x ramai... tp sebabkan budak2 kecik neh... paling havoc irfan r... kecoh gak r lab tuh.. heee.. sorry guys...

n one more thing.. selesai jek... sy pon balik r umah teros... klang... nak jadikan citer.. kat tol setia alam.. kecoh jap... sebab suppose tol tu charge only rm2.20 tp die charge rm45.++... urmm... dak tol tu kate tu charge dari johor... erk... johor tu sekali je sy g.. tu pon mase member kawen.. tp mungkin ade kesilapan kt memane.. so keesokannye kene r wat report kat kaunter plus.. nway.. dah setel pon td... dorang akan masukkan jumlah yg dorang potong kat dlm akaun bank.. heee...

Tuesday, September 7, 2010

speed trap location 2010



ni ade lokasi nye.. betul ke idak.. wallahualam...

Wednesday, September 1, 2010

kawasan kaabah yang sangat bercahaya



Titipan gambar kawasan sekitar kaabah dari google earth... dari sudut atas, kawasan sekitarnya sangat bercahaya... tp luar dari tu malap je...(ayat x bape nak betul...hoho).. Subhanallah.... betapa berkuasanya Allah swt...

De orang kate coz of reflection cahaya dari lantai batu marmar yg ada sekeliling kaabah...

Tapi cane lak ngan cahaya reflection dari tempat lain yg mungkin juga ada lantai marmar yg sama... agak2 sama atau tak ngan yg ade kt kawasan sekitar kaabah?.. hurm... jom kite pikir2 kan... yeehaaaaa....

Wallahualam..

Related Posts with Thumbnails