Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Thursday, March 14, 2013

nurse 'sentap'


ni sambung dari post hospital kerajaan


aku rase die nurse kot..beria2 die post mende ni kat semua post orang yg x pueh ati sal kes budak tu...
yang orang ramai pertikaikan sebab nurse yang terlebih bijak pandai tu menjawap "kalau x nak kena macam tu..jangan datang hosp govt..".."budak tu bergerak..".. segala alasan bagai...
hm...
 
aku rase sbb die lom kene kat diri sendiri...

aku x rase mende ni jadi isu kalau nurse tu jawap ngn berhemah..

sekian..

Hospital kerajaan



Mungkin hanya segelintir je misi begitu...tapi aku pernah kene gak kt hosp gomen..pada misi2 di luar sana..plz take note..kalo x sanggup jgn apply ea..

Aku rasa yg jd gini sbb die apply nurse coz dok pk dh xde keje..susah nk cari keje..apply je la..main dan je..dah apply..minat kt keje x dtg2..buat keje pon ala kadar r kn...
Kalo ikut penat...keje lain pon sama je..tepuk dada tanya iman...

Berbalik pada kes aku..dalam inkubator gk..budak dh selak giler..baru nk panggil mak atau diorang tgk. tu x pe lg...yess..kakitgn x cukup..or x nk manjakn budak..hmmm...
Selak tu satu hal..ni kepala anak aku berlekuk smp kn sbb dah melurut ke atas kene besi..bleh bayang dh bp lama deme bio..
Cucuk amek darah smp 3 tmpt..bile tanye..baby gerak..susah nk amek..bleh gitu???..dtg org lama, sekali amek terus dpt...

Nk citer..smp esok x abes...kang marah kakak2..makcik2 misi kt luar tu..kate tau komplen je..
Ulang suara...tepuk dada tanya iman..keje kita buat bkn dunia semata...
Peace..

Related Posts with Thumbnails