Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Sunday, December 27, 2009

Making coconut candy and bubur pulut hitam..

The food that i miss out during my Melaka trip was the coconut candy. So I decided to make them. I got the recipe from "my resepi".. I try to make them using this recipe.. but it didn't work for me.. hmm... maybe i put too much evaporated milk or i didn't compress hardened in tray..





and my love for bubur pulut hitam is so strong.. i also making it.. but not so yummy looking..hahaha...

Friday, December 25, 2009

Merry Christmas 2009..

Merry Christmas everyone..

Wednesday, December 23, 2009

End of December 2009..

Hm... kejap je dah nak masuk tahun 2010. Anak kite pon dah nak masuk 4 tahun..
Tetibe makcik yang jaga anak kite kate tak nak jaga dah next month..Lg seminggu lebih je nak cari tempat baru.. Kelam kabut gak ni.. Sebab die dah nak masuk 4 tahun, alang-alang nak carikan sekolah untuk die terus.... so dari hantar rumah pengasuh baru bek hantar g sekolah.. at least die bley belajar something..

Dah survey a few kindergarten..antaranye..tadika kelip kelip comel, little caliph, smatreaderkids... nak kindergarten yg on da way g tempat keje.. senang sket.. tapi ongkosnye bley tahan gak nih.. hmm...

2hb ni Open Day untuk Tadika Little Caliphs Setia Alam.. so ade macam2 soklan nak tanye yg sedang bermain di minda kite nih.. hmm...bersedia la wahai tadika..

Related Posts with Thumbnails