Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Tuesday, May 11, 2010

Palace of the Golden Horses

golden horses health sanctuary

Kami telah dihubungi oleh pihak GOLDEN HORSES HEALTH SANCTUARY untuk datang kat palace golden horses ni dengar satu talk selama sejam pasal dorangnye skim la.. hurm.. mula2 tu malas gak nak pegi.. dorang asik call aje.. so kami pon setuju le g sane.. menarik gak la ape yang dorang oper tapi.. just for comprehensive health screening kene bayar almost rm10k tuk 10 thn.. rase cam tak berbaloi je.. (mungkin setengah orang rase berbaloi kot..) plus additional offer la.. bley guna gym/ pool kat palace tu.. dpt one night stay kat sane.. cume kalo sekadar nak guna gym perlu byr duit tol dan minyak yang banyak.. x yah la kot.. (almaklum.. dok jauh) tp yang menariknye, skim tu boleh rotate sape yang nak buat health screening among ur family members.. yang penting screening tu sekali je dalam masa setahun for 10 yrs. So kalo dorang ade detect something wrong ngan korangnye health, dorang akan buat surat tuk korang g buat treatment kat mane2 hospital. Dorang x de tuk treatment k... maklumat lanjut pasal dorang, korang klik kat link atas tu yek..

Tapi sebelum g talk tu.. kami sampai awal.. solat kat sane jap.. sementara tu hubby bawak anak keliling palace amek gambar kat area situ..





palace of golden horses
palace of golden horses
palace of golden horses
palace of golden horses
palace of golden horses
palace of golden horses
palace of golden horses


Till then...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails