Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Monday, May 10, 2010

dek kerana balik lewat

Hurm.. 4hb Mei 2010 ari tu, aku plan balik lambat sket.. selalu kol 4 atau 5 dah cabut.. tapi tak la lambat beno sebab tetibe rase gerun lak tinggal kat bilik research ni sengsorang.. huhu.. so kol 7 berambus la balik..

Tapi ni la padahnye kalo balik lambat.. turun2 je dari flyover kat lrt universiti nak masuk federal dah jam.. woahhh.. meter jalan kat 2-5km/h je.. paling naik pon kat 10km/h.. bayangkan nak sampai umah ni.. kol bape la agaknye.. haha... tapi seb bek masuk je highway NKVE dah smooth dah.. bley r pecut..

federal highway

federal highway
Pas tu kebetulan lak ari tu parking pulak kat bawah pokok besar.. then ujan lak tuh dlm kol 3 atau 4 cam tuh.. huh.. agak dah kete aku nanti lawa giler ngan taburan bunga2 yang mekar harum.. huh... seb bek jatuh dalam kategori sikit je bunga yang berguguran atas kete aku ni..

bunga tabur

cantik keretani la pokok yang sangat berguna bile hari panas tapi bikin 'panas' kalo ari ujan...

pokok besar

Till then...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails