Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Wednesday, November 13, 2013

bunga sabun

bunga sabun

kali ni saje nak share.. ade orang wat tempahan kt kakak..
bunga sabun tema purple

eceli, ni bukan untuk bunga telur..tapi untuk bunga dulang.. 

dah siap ..gini la jadi

bunga dulang sabun
     

sedikit info:
better bunga warna putih..n reben ikut warna tema..
coz warna pada bunga sabun at one time akan pudar..

 

Tuesday, November 12, 2013

Petua menajamkan penglihatan mata


~copy paste~

Di sini sy ingin berkongsi satu ilmu dari tok guru saya dulu iaitu ilmu untuk menajamkan penglihatan mata dan mngurangkan rabun mata. Semua orang boleh amal terutamanya bagi yang rabun, saya tengok kawan2 sy ramai jugak yang rabun dan tepaksa menambah power 'spec mata'.. Jadi, saya tiba2 teringat ilmu yg ustaz sy ajar ni..

Jadi kawan2, masa anda semua menjawab azan, apabila terdengar laungan أشهد أن محمد رسول الله, maka hendaklah menjawabnya dan kemudiannya membaca ayat ini:

فَكَشَفۡنَا عَنكَ غِطَآءَكَ فَبَصَرُكَ ٱلۡيَوۡمَ حَدِيدٌ۬

(sila rujuk surah qaf (ق) ayat yg ke 22)

Kemudian hembus dekat belakang ibu jari seperti dlm gambar, lepas tu, gosok belakang ibu jari tu kat kedua2 mata.. (jari kanan= mata kanan, jari kiri=mata kiri)

InsyaAllah, sntiasa amalkan, akan dapat lihat perubahannya, yang penting kita sentiasa bersangka baik dengan Allah..

Salah satu ikhtiar

Related Posts with Thumbnails