Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Monday, May 17, 2010

ENT Irfan..


27/4/2010 ari tue appointment Irfan wif Klang ENT Specialist(Ear Nose Throat). Mule2 tu die suke beno nak jumpe Dr.. so tak de la pape yg merisaukan... releks jek.. sempat amek2 gambar lg.. die suke amek gambar.. kekadang tu ok .. kekadang tu ntah apa2 yg die capture.. tp kalo selagi x kene marah atau abes bateri, selagi tu la die nak amek gambar..huhu..

berbalik kt citer td.. bile kene tang die kene g bilek rawatan tuk cuci tinge die.. die dah meronta x mo masuk.. sebab rasenye die masih ingat dulu die penah masuk dalam tu cuci tinge die.. mase tu memang aku ni meleleh nengok.. first time.. sedey giler dowh... (first time air masuk tinge die, sebab die tenggelam kat dlm kolam renang mase g bercuti kat teluk batik, mase umo die setahun lebey.. gigi br 2 btg lg..) , smbung balik.. die dah cuak dah bile suh masuk bilek tu.. pe lagi hubby terus dukung die.. die pon ape lg.. start meraung la... tanak..tanak.. huhu... nak balik la.. ape la.. kesian mmg kesian.. tp kesian lg kalo dok tinge die tak baek2 lg.. takut lg teruk.. kalo x dengo nanti lg susah..

tapi die pandai.. (perghh.. puji anak sendirik.. x hengat..hahaha...), kalo air kuar dr tinge die.. terus die amek cottonbud ngan minyak rambut baby.. suh cuci tinge die..

sebenonye mase dlm bilik rawatan tu x leh amek gambo/video/etc.. tp aku ni gatal sket.. pas tu kene r sound buta2.. siap ulang2 lagi org tu sound.. adusss... tu la pi gatal sume mende nak amek gambo.. jangkit dr irfan la nih... huhu.. tak berani nak upload kt sini, kang x pasal2 kene saman lak.. video tu simpan sendirik jek.. hehe.. wat kenangan.. sempat gak la amek a few seconds.. kalo nengok balik rase sedey giler.. nanges2 n dok jerit2 nama ayah die.. huh...




26/5/2010 ni follow up die.. tp la ni tinge die stil x bape nak elok lg.. x kering lg.. hurm.. kompem2.. ari tu nanti kene cuci gak... bersedia je la.. die dah fobia bile nampak bilek tu.. dah tau kene wat ape..

Till then...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails