Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Friday, April 23, 2010

Hurmm..

Ape ek nak tulih.. erm... tuk ari ni..


Photobucket

Kol 10am gerak dari umah g UKM.. wif hubby n Irfan.. smp sane beh kurang 11.10am cam tu r... my turn kol 12.. saje nak g awal since x penah g sane.. n tak tau tempat.. takut sesat.. n gez wat.. memang itu yang terjadi seh..

Bukan sesat nak ke UKM tu.. tapi tempat meeting.. smp sane sorang pon tak tau tempat tu kat mane.. yg kelako nye... dah betul dah tempat tu.. tp ade plak org ni kate tak de pon nama Prof Kamal kat situ.. hurm.. ulang alik smp berpeluh2 antara bangunan fakulti ngan cell centre tu..

Aku expect Prof Kamal tu tua orgnye.. tapi muda lagi.. muda2 dah dpt prof.. baguih nye..

Aku suppose to post baju renang.. tp lupa la pulak nak bwk sekali mase kuar.. so after meeting terus balik umah, amek baju renang tuk di pos.. then ingat nak tukar drive shaft sekali, alang2 hubby cuti.. tp x boleh since dah cukup kuota tuk ari ni.. so nak x nak kene gak wat ari isnin...

Pas pos barang.. terus g umah kakak.. hubby nak g urut.. ari tu dah ok.. ni demam balik..

X de ape pon yg menarik.. tp saje nak tulih kat blog nih... huhu...

So esok plan nak g umah mak mentua..



Till then...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails