Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Thursday, April 29, 2010

Bowling is back..

Walaupon petang ni nak jumpa supervisor, tapi masih sempat nak update blog nih.. hehe..

Ahad malam ari tu men bowling wif jiran2.. hurm.. pertama kali try men guna bola sendiri... point.. jangan citer la.. sangat teruk.. even cara baling pon ntah apa apa ntah.. haha... but after rase sangat teruk men guna bola sendiri.. second game, tukar r guna bola in-house.. 10lbs.. point.. not so bad.. boleh dapat around 150++.. tp game yang ketiga switch to my own balls balik.. hehe.. dah ujung2 , baru boleh get back how to throw the balls correctly.. tp point.. hurm.. 100++ je.. tapi bile dah start men.. rase gian lak.. cam nak men selalu.. n terpikir nak beli bola baru yg lebih ringan sikit tuk bola hook.. since 13lbs tu dah tak larat bebeno nak angkat..

Dah survey2 gak.. n da price quite shock jugak la.. paling murah rm400++... uiii... mahei nyee.. tu pon just 4 medium performance.. kalo high lagi le.. tp ingat nak cari yg MP je.. tu pon dah cukup tuk hook.. bukan nak masuk tournament pon.. cume masih 50-50 nak amek 11 lbs atau 12lbs.. sebab kalo dah selalu men nanti.. lama2 bola akan terasa ringan.. kalo bola tu murah ok gak.. so kene pk long-term gak lak.. huhu..

Bola 13lbs "SHEER HAVOC" ingat nak jual.. tp hubby nak.. so kasi die kot.. sebagai balasan, nak suh die top up sket tuk beli bola baru.. wawawaaa...

So guys.. kalo nak men bowling.. ajak2 le.. tapi teman idak le pandai beno.. skill tu ade le sket.. ingat le lagi camane Master ajar dulu teknik2 balingan.. cume markah tu tak bape nak pegi.. huahuaahuaaa... bak kate jiranku.. yang penting gaya..hehe...

4 step approach lesson:


till then...

1 comments:

zamfadliez said...

salam ukhwah,
haha..nice post...~!
adiooss..~!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails