Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Saturday, January 29, 2011

bersalin kali ke 2


Hurm... kali ni dah decide.. untuk bersalin kat mana.. nak check up kat mane..
Check up je kat klinik Meru ni ha.. Senin ni g daftar buku baru..
Eii seram la.. dok pk.. nanti kene amek darah lagi.. minum air gula lagi..
Nak x nak, memang sume tu kene lalui..

Sakit bersalin pon.. huhu... seram je kalo ingat sakit cam dulu...
Tapi dah decide gak.. Nanti kalo misi tanya nak bersalin kat mane...
Gtau je bersalin je la kat Hospital TAR.. senang, paling dekat ngan umah..
Insya Allah, kat memane pon bersalin sama je kot..
Yang penting, sume selamat.. Ameen...

Cumenye.. mungkin time tu kat UM ke... ngah ngajar..
Tetibe sakit plak.. kene le g yang paling dekat..
PPUM... huhu...

Tapi HTAR tu pon gabung ngan UM gak.. kalo x caye nengok kat wiki..
HTAR: affiliated university - University of Malaya

Tapi kan.. betul ke.. dengar2.. orang kate kalo dah lebih 4 tahun selepas bersalin yang lama..
sakitnye cam sakit beranak sulung gak... kalo ye.. adoiiii...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails