Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Friday, January 7, 2011

Apa ye nak bg tajuk.. sekadar nak menulis..


This year Irfan lima tahun dah... means sekolah pon dah tak boleh main2 sangat.. tak boleh macam tahun lepas, ponteng banyak.. Hope dia akan boleh start membaca tahun ni jugak..
Skang die dok ngan M-I-L kat Teluk, aku kat Bangi dan my hubby lak kat Meru, Klang.. Kami sume dok jauh2.. Yang paling kesian Irfan, kecik2 lagi die dah dok asing2 ngan parents die.. mmm.. nak wat cane.. tak boleh nak elak..

Tapi aku plan, bulan 6 neh.. kami akan dok sama2 balik.. keje2 aku kat Bangi ni harap2 akan setel.. tinggal yang sket2 tu.. boleh ulang seminggu sekali kot..

Dok jauh2 ngan anak neh.. sayu je hati.. kecik lg plak tu.. kalo dah besar tu, x pe lagi.. Bertambah la pulak ngan aku yang dah berbadan dua neh.. lagi la.. perlu sokongan suami (cam poyo je ayat neh..heee)... bermanja ngan anak tuk just 2 hari.. x cukup.. paling sedey bile hari kami kene pisah.. skang ni every Ahad la.. die pon x mo ikut bapak die.. pujuk macam2... kekadang siap nangeh2 lagi... sori Irfan, ibu terpaksa... kalo ikut hati ibu ni.. memang ibu x mo...

nak nyanyi la.. "kasihnya ibu... membawa ke syurga..."..hahaa... gediks..

hope umur panjang(penuh dengan rahmat Allah)... dapat jaga Irfan and 'baby akan datang' in our family sampai dorang berjaya di dunia baik di akhirat... ameen....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails