Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Thursday, March 14, 2013

nurse 'sentap'


ni sambung dari post hospital kerajaan


aku rase die nurse kot..beria2 die post mende ni kat semua post orang yg x pueh ati sal kes budak tu...
yang orang ramai pertikaikan sebab nurse yang terlebih bijak pandai tu menjawap "kalau x nak kena macam tu..jangan datang hosp govt..".."budak tu bergerak..".. segala alasan bagai...
hm...
 
aku rase sbb die lom kene kat diri sendiri...

aku x rase mende ni jadi isu kalau nurse tu jawap ngn berhemah..

sekian..

1 comments:

Anonymous said...

I ωοuld liκe tο thank you for
the efforts yοu have put in writing this blog.
I гeаlly hоpе tо see
the ѕаme high-grаde cοntent from
yοu in thе futuгe aѕ ωell. In faсt, your creative
writing abilities hаs inspiгeԁ me
to gеt my οωn, pеrsоnal blоg now ;)

my web-site - Premature Ejaculation Pills

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails