Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Saturday, February 18, 2012

diy bubble skirt

tetibe semangat nak buat sendiri baju anak.. sebab anak pompuan kot.. so design baby gurl ni banyak yang cantik2.. heee... master pon x siap lagi.. sibuk nak bersewing pulak.. wawawaaaa..
punye semangat pergi la cari kain... benang segala... hee... pastu pinjam kakaknye mesin.. mesin lama kakak ni, die dah bg kt kakak ipar.. pi la tanye kat kakak ipar, die guna ke idak.. since die x guna mesin tu.. aku pon ape lg.. amek le.. ingat nak beli mesin jahit la.. mm.. bile survey2, mahai la pulak.. adehh... ingat nak join kutu ke.. simpan wet ke.. hee..

kt bawah ni, aku wat untuk Iman... kalo iman dah pandai diri@jalan.. mesti cantik kalo pakai skirt kan.. baru nak belajar merangkak, ibunye sibuk nak wat skirt... susah die nak merangkak.. huhu.. x pe la.. ni saje test... nanti kalo ade masa free, nak buatkan dress pulak..





disebabkan kegedikan nak buat skirt.. buatkan la tuk anak sedara lak.. hee... punya la susah.. adehh... almaklum, baru2 nak belajar... kain ngn benang mak die supply... hee


mesin ni mesin lama.. jadi masa nak jahit tu.. asek stuck je.. benang tersangkut.. macam2... betul2 kene sabar... sebab ngah betul2 semangat, tu yg x kisah sgt.. kalo idak, mm.. dah lama ku campak aje... hahahaa....

timbul nak menjahit ni bukan ape.. aku dok sibuk tgk baby wearing.. sume mahal2... aku pon rase cam nak diy je.. bile tgk tutorial, idak le susah mane... tu yg semangat nak menjahit timbul.. dah buat ring sling ngan k'tan baby carrier.. nxt time aku post baby wearing yg aku dah buat tu.. hee...

2 comments:

Anonymous said...

Wοah! I'm really enjoying the template/theme of this website. It'ѕ simρle, yet effective.
A lοt оf times it's very difficult to get that "perfect balance" between superb usability and appearance. I must say you'νe dοne a greаt
ϳob with thіs. In additiоn, the blog loaԁѕ ѕuper quіcκ
foг me on Сhrome. Excellеnt Blοg!


Feel free to ѕurf to my weblog: natural breast augmentation

Anonymous said...

I was curiοus if you еvеr thought of changіng the layout of youг
blog? Its vеry ωell written; Ι lоve what youvе
got to say. Βut maybe уou could a little
morе in the way of content so people could connect ωith it better.
Youve got an аwful lot of tеxt foг only having one
or 2 imаgeѕ. Μaуbe you could ѕpace it out bеtter?


my web site: lose belly fat fast

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails