Blog Ati Harun's Touch

facebook page

facebook page
Makeup Servis

Followers

Sunday, December 12, 2010

menulis ke sekian kalinya..

erm.. ade mende beso nak citer.. heee..

setelah beberapa tahun.. akhirnya Allah swt membuka hati kami untuk menambah bilangan ahli keluarga.. dan setelah beberapa bulan mencuba.. akhirnya td pagi 11.12.2010. aku check 2 lines appear,alhamdulillah, setelah memastikan yg tanda2 aku alami tu macam tanda2 orang pregnant... tp lom kompem lg.. hehee.. nanti dah jumpe Dr baru bley kata betul2 dah 'ada'.. ingatkan dah ber'karat', almaklum la... dah 4 tahun..

tapi bila dah tahu walaupon belum kompem betul2.. macam2 perasaan terbit.. gembira, takut, seram.. bak org kata.. secukup rasa... seronok bile ade baby.. dan seram n takut bile memikir nak bersalin sok... ye la.. pernah terbaca, kalo dah 4 tahun ke atas tu.. selalunye sakit macam bersalin yg pertama.. boleh ke nak jaga anak2 ngan belajar lg.. income yg belum betul2 kukuh.. urmm... tp yg pasti.. apa2 pon.. bio la selamat sumenye.. heee

tapi beso ke citer neh.. heheee..
>>pada aku la... korang mungkin small matter jek.. =D

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails